Please wait, loading...

 
МАРКАН ПРО

ЗА НАС

МАРКАН ПРО ООД е дружество с предмет на дейност: проектиране, изграждане и поддръжка на всякакви отоплителни, вентилационни и климатични /ОВиК/ системи.

НИЕ СМЕ екип от висококвалифицирани и мотивирани инженери, проектанти и монтажници, с дългогодишен опит и професионален подход към работата. Стремим се винаги да бъдем в крак с иновациите в ОВиК технологиите и оборудването. Нашата мисия е да открием и предоставим най-доброто решение – максимално ефективно, икономично и рационално, съобразено с индивидуалните изисквания на всеки клиент.

ИЗВЪРШВАМЕ: проучване, проектиране, доставка на съоръжения, монтаж, пуск, гаранционна и извънгаранционна поддръжка на отоплителни, вентилационни и климатични инсталации, термопомпени инсталации, VRF системи, сплит системи, топловъздушно отопление, котелни инсталации, абонатни станции и топлопреносни мрежи и др.

ГОРДЕЕМ СЕ с цялостно изграждане на част ОВиК на обекти като: България Мол“ – София, Хотел „Новотел“ – София, Бизнес център „Литекс“ – София, Сграда №15 – Бизнес Парк София, М-Плаза – София и много други в столицата и страната.

ПРИТЕЖАВАМЕ: Удостоверения от Камарата на Строителите в България за изпълнение на строежи от I, III и V група.

Интегрирана Система за управление качеството, околната среда и условията на труд, сертифицирана по изискванията на ISO.

ВИЖ ОЩЕ:

ДЕКЛАРАЦИЯ НА РЪКОВОДСТВОТО ЗА ПОЛИТИКАТА ПО КАЧЕСТВО, ОКОЛНА СРЕДА, ЗДРАВЕ И БЕЗОПАСНОСТ ПРИ РАБОТА

ПОЛИТИКА ЗА ЗАЩИТА НА ЛИЧНИТЕ ДАННИ

bg_BGBulgarian
en_GBEnglish bg_BGBulgarian